Humbja e flokëve – problem që zgjidhet

Metoda revolucionare FUE është një standard i artë në mbarë botën për zgjidhjen e problemit me humbjen e flokëve. Kjo ndërhyrje e cila shërben për trajtimin e përhershëm të flokëve, për herë të parë në…

Ushqimi për një lëkurë të përsosur

A jeni të lodhur nga përdorimi i produkteve të shtrenjta kozmetike dhe jo efikase për kujdesin e lëkurës tuaj? Tani është momenti për të hequr dorë nga të gjitha këto produkte dhe të filloni të…

Riktheni rininë në dekoltenë dhe duart tuaja

Duart dhe dekolteja janë pjesë të trupit të cilat nuk mund ti fshehim dhe jemi gjithmonë të ekspozuar ndaj syve të njerëzve. Edhe pse janë dy simbolet më të forta të feminitetit, ne gjithmonë i…

Epilimi me lazer

Një problem i përbashkët për të gjitha gratë janë qimet e padëshiruara. Kjo temë është gjithashtu e rëndë edhe për meshkujt të cilët gjithnjë dhe më tepër aplikojnë metodat më të fundit për mënjanimin e…

Lëkura e shëndetshme kundër nxirjes nga rrezet e…

Kanceri i lëkurës është lloji më i zakonshëm i kancerit. Këto lloje të kancerit shfaqen në  pjesën sipërfaqësore të lëkurës, dhe mund të shërohen lehtësisht në rast se zbulohen në kohë. Lloji më i rëndë…