7 Совети како вашето дете да биде безбедно…

Дали мислите дека високите столици се безбедени за вашето дете? Алармантно се зголемени повредите кај децата како резултат на пад од висок стол. Најчести се повредите на главата и на лицето како модринки, исеченици и…

Сипаници, вообичаени детски болести

Одговор за најчестите дилеми поврзани со сипаниците Сипаниците се најчестите заразни заболувања во детската возраст. Од ова не се поштедени ни возрасните, особено оние кои не ги прележале како деца. За сипаниците не постои специфичен…