7 начини како стресот „удира“ по вашето тело

Стресот е дел од животот. Понекогаш се манифестира како мотивација потребна за да ги исполните роковите или кога треба да се покажете во најдобро светло. Но, неконтролиран и стрес кој трае подолг период може да…

Дали времето влијае на вас?

Помните ли кога вашите баби и дедовци се жалеа на главоболка, болки во коските и зглобовите поради промена на времето? Денеска речиси сите реагираме на неповолните временски влијанија. Сведоци сме на нагли климатски промени кога…