Почетна » Блог » Уринарно и бубрежно здравје » 12 март 2015 Интернационален ден на бубрезите – Симптоми на бубрежна болест

12 март 2015 Интернационален ден на бубрезите – Симптоми на бубрежна болест

Сподели

Бубрежните заболувања можат да влијаат на сите функции во организмот. Информирајте се за функцијата на бубрезите, ризикот и начинот на превенција од истите.

Најди доктор Закажи преглед Контакт