/Исхрана по породување

Исхрана по породување

Сподели

Преубавото патување и доживување по доаѓањето на новиот член во семејството ќе ви биде многу полесно доколку добиете квалитетни и едукативни совети и препораки за правилна исхрана по породувањето. Така уживањето ќе биде целосно. Совет за тоа како да се храните по породување побаравме од д-р Александра Хаџи-Димова, диетолог во Клиничката болница „Аџибадем Систина“.