5 ризици од масните наслаги во стомакот

Секој од нас е доволно свесен дека дебелината претставува ризик по здравјето. Но дали знаете дека вишокот масни наслаги во стомакот е дополнителен проблем? Доколку имате поголем обем околу половината, треба да знаете дека имате…

5 едноставни совети зa здрав почеток на денот

Појадок: Не го прескокнувајте појадокот – само направете го подобарДознајте што дава ви дава енергија, а што прави да паднете во криза за шеќер. 1. Како да го започнете денот Овошен јогурт или ореви е…

Фитнес во вода

АКВА АЕРОБИК Никако да почнете да вежбате. Вежбањето за вас преставува стрес и напор. Но постои интересен начин како да ви биде забавно, а во исто време да го затегнете телото. Аква аеробикот е забавен…

Вратете се во топ форма, почнете да трчате

Неколку совети за правилно и здраво трчање Трчањето е наједноставна и најекономична физичка активност со која без гладување ќе ослабете здраво и ќе го затегнете вашето тело. Покрај ова ќе ви годи и престојот во…