fbpx

Shëndeti familjar

Çrregullimi i deficitit të vëmendjes dhe hiperaktivitetit, ose ADHD është një gjendje e shëndetit mendor që ...
Gjatë procesit të plakjes natyrale, trupi i njeriut kalon nëpër ndryshime të shumta. Lëkura e trupit ...
Karcinoma tiroide shfaqet atëherë kur qelizat në gjëndrën tiroide pësojnë ndryshime gjenetike (mutacione). Zakonisht shfaqet një ...

Shëndeti digestiv

Inflamacioni i pankreasit mund të jetë akut, që ndodh në mënyrë të papritur dhe mund të ...
Simptoma më e zakonshme është  djegia ose dhimbja ndërmjet zonës së kraharorit dhe stomakut. Zakonisht, dhimbja ...
Avantazhet kryesore të kirurgjisë abdominale laparaskopike në krahasim me metodat klasike kirurgjikale janë: shërim më i ...